Hotel Cala Font Salou

22e Internationale Open Damtoernooi in Salou
26 mei - 3 juni 2019

Enjoy your game

Nederlands English Russian

Arrangementen

Deelname aan het toernooi kost € 60,--. De geldprijzen (in aantal en hoogte) hangen af van het aantal deelnemers. De eerste prijs bedraagt tenminste € 800,--. Andere prijzen zijn er voor de beste spelers in het eindklassement, de beste vrouwen, de beste senioren (vanaf 55 jaar), de beste jeugdspelers en de mooiste combinatie of beste partij en een “verrassingsprijs” voor enkele van de zwakkere spelers.

Aangezien bijna iedereen zijn eigen vlucht naar Spanje regelt, beperken wij onze activiteiten met betrekking tot de busreis. Op verzoek bemiddelen wij wel in het regelen van busreizen. Het tarief voor het bus-arrangement is nog niet met zekerheid bekend, maar zal naar verwachting per persoon € 570,-- kosten (zonder toernooi € 535,--).*
De hotel-accommodatie is gebaseerd op tweepersoonskamers. Toeslag voor eenpersoonskamers bedraagt € 200,-- (10 dagen).

Regelt u zelf uw reis naar Spanje (bijvoorbeeld per vliegtuig of per auto) dan bedragen de kosten € 440,-- voor het hotel (volpension) en deelname aan het toernooi; zonder toernooideelname € 405,--. De transfer van Barcelona naar Salou v.v. kost € 40,-- per persoon. Voor Reus is dit € 20,--.
WAARSCHUWING: Geen transfers van Girona (GRO).

* Degenen, die aan één van de eerdere toernooien in Salou hebben deelgenomen ontvangen een korting van 5% op de totale reissom (geldt niet voor alleen toernooideelname).

** Het is mogelijk om het verblijf aldaar te verlengen (extra dagen vóór en na het toernooi ad € 35,-- per persoon per dag), alles op basis van volpension.

*** 1-persoonskamers in hotel Cala Font met een toeslag van € 200,-- voor 10 dagen. (Extra dagen € 55,00 per dag vóór en na het toernooi.)

Vervoer

In principe regelt u zelf uw reis naar Spanje (per vliegtuig naar Barcelona of Reus of per auto). Onderstaande tekst geldt voor degenen, die prefereren per bus te reizen.

U wordt vervoerd per luxe Royal Class-touringcar naar Salou en vice versa en ondergebracht in een luxe 4-sterrenhotel op basis van volpension.

Vanuit ca. 20 opstapplaatsen ( zie aldaar) in Nederland wordt U vervoerd met luxe Royal Class touringcars. De touringcars worden bemand door 2 chauffeurs, in bezit van alle vereiste diploma's en veel ervaring, echte vakmensen dus en een host(ess), die het u tijdens de reis zoveel als mogelijk naar de zin maken. In de bus zijn tegen betaling frisdranken, koffie, thee, snacks als ook complete ontbijten en magnetronmaaltijden verkrijgbaar. Naast de rekening krijgt u per mail ca. een week vóór vertrek de precieze opstapplaats en het opstaptijdstip toegestuurd.

Opstapplaatsen: Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Bergen op Zoom, Breda/Prinsenbeek, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Heerlen, Maastricht, Nederweert, Nijmegen, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle. In Maastricht dient u veelal over te stappen in de bus die u naar de eindbestemming zal vervoeren.

Vertrek en aankomst: U vertrekt op vrijdagmorgen 24 mei (vertrek vanuit Maastricht plm.12.00 uur) en komt op zaterdagmorgen plm. 8.00 uur in Salou aan. De retourreis begint op 4 juni om ongeveer 18.00 uur vanuit Salou en u bent op woensdag 5 juni om ongeveer 14.00 uur terug in Maastricht, waarna u naar de opstapplaats wordt terugvervoerd.

Voor degenen, die op eigen gelegenheid per vliegtuig reizen, organiseren we op zaterdag 25 mei transfers van de vliegvelden van Barcelona en Reus naar Salou en op dinsdag 4 juni van Salou naar Barcelona en Reus.
De kosten voor beide transfers (gezamenlijk) bedragen voor Barcelona € 40,-- en voor Reus € 20,--.Salou-Open
2010-2020
Salou 2010-2020

Hotel Cala FontFMJD

KNDB

Toernooibase